Η Ιστορία μας

Η επιχείρηση "ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" ιδρύθηκε το 1982. Αρχικά λειτούργησε σαν βιοτεχνική μονάδα. Λίγο μετά το 1990 ξεκίνησε την παραγωγή  ενδυμάτων εργασίας κυρίως παντελόνια και φόρμες εργασίας  με την δική της επωνυμία.

To 1992 , ο κ. Κουματζίδης είδε την στενή σχέση μεταξύ εργατικών και ενδυμάτων κυνηγίου-εξοχής που  συνδυαζόταν με την αυξανόμενη επιθυμία για δραστηριότητες υπαίθρου. Αποτέλεσμα ήτανε η επιχείρηση να εισέλθει στον χώρο του κυνηγετικού ενδύματος. Συγχρόνως η είσοδος μεγάλου αριθμού εθελοντών στο Στρατό ώθησε την επιχείρηση στην παραγωγή στρατιωτικών ενδυμάτων.

Σήμερα η "ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" είναι η ηγέτιδα επιχείρηση στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία εργατικών και στρατιωτικών ενδυμάτων. Τα ενδύματα που προωθούνται κάτω από την επωνυμία την επιχείρησης καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών στο χώρο του εργατικού και στρατιωτικού ρουχισμού. Ενδύματα με ή χωρίς επένδυση που φοριούνται  στον χώρο εργασίας , τον ελεύθερο χρόνο μας και σε κάθε είδους δραστηριότητα.

Μεταξύ άλλων θα βρείτε  φόρμες εργασίας (Ολόσωμες ή Τιράντα),τζάκετ ,παντελόνια, μπλούζες (χειμερινές - καλοκαιρινές ),γιλέκα ,μπότες (Άρβυλα), υπνόσακους , κάλτσες καπέλα ,γάντια και πολλά άλλα είδη.

Τα ρούχα μας φοριούνται κυρίως από στρατιωτικούς, αγρότες, κτηνοτρόφους ,κυνηγούς ,μηχανικούς ,οικοδόμους, εργαζόμενους σε βενζινάδικα καθώς επίσης και όποιος θέλει  ρούχα όμορφα ,άνετα, και ποιοτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι στόχοι μας

Τα ενδύματα που χρησιμοποιούμε περισσότερο και συχνά σε δύσκολες συνθήκες είναι τα ρούχα εργασίας.  Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς για τα ενδύματα εργασίας.

Στοιχεία για επικοινωνία:

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με οποιονδήποτε από τον παρακάτω τρόπο.   

 Ώρες Λειτουργίας:

 Καθημερινά  8:00 με 14:00 και 18:00 με 21:00 και Σάββατο 8:00 με 14:30

Τηλέφωνο:  + 30 2551022809

Φαξ: + 30 2551022809

Ταχυδρομική διεύθυνση: ΚΡΩΜΝΗΣ 44 ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΛΗ ΤΚ 68100