Η επιχείρηση "ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" ιδρύθηκε το 1982. Αρχικά λειτούργησε σαν βιοτεχνική μονάδα. Λίγο μετά το 1990 ξεκίνησε την παραγωγή  ενδυμάτων εργασίας κυρίως παντελόνια και φόρμες εργασίας  με την δική της επωνυμία.

To 1992 , ο κ. Κουματζίδης είδε την στενή σχέση μεταξύ εργατικών και ενδυμάτων κυνηγίου-εξοχής που  συνδυαζόταν με την αυξανόμενη επιθυμία για δραστηριότητες υπαίθρου. Αποτέλεσμα ήτανε η επιχείρηση να εισέλθει στον χώρο του κυνηγετικού ενδύματος. Συγχρόνως η είσοδος μεγάλου αριθμού εθελοντών στο Στρατό ώθησε την επιχείρηση στην παραγωγή στρατιωτικών ενδυμάτων.

To 2010 ανοίγουμε το υποκατάστημα στην Ορεστιάδα για την εξυπηρέρηση των πελατών που υπηρετούν στο βόρειο τμήμα του νομού

Τπ 2015 εγκαινιάζουμε την ιστοσελίδα για την εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα

Σήμερα η "ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" είναι η ηγέτιδα επιχείρηση στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία εργατικών και στρατιωτικών ενδυμάτων. Τα ενδύματα που προωθούνται κάτω από την επωνυμία την επιχείρησης καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών στο χώρο του εργατικού και στρατιωτικού ρουχισμού. Ενδύματα με ή χωρίς επένδυση που φοριούνται  στον χώρο εργασίας , τον ελεύθερο χρόνο μας και σε κάθε είδους δραστηριότητα.

Οι στόχοι μας

Τα ενδύματα που χρησιμοποιούμε  συχνότερα και σε δύσκολες συνθήκες είναι τα ρούχα της εργασίας μας.  Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς για τα ενδύματα εργασίας.

Product added to wishlist
Product added to compare.

To κατάστημα λειτουργεί με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα cookies